V Trbovljah so včeraj, 13. aprila, vlomili v dve stanovanji. Neznani storilec je dopoldne vlomil v eno stanovanje, iz katerega ni odnesel ničesar, nato pa še v sosednjega, iz katerega je odnesel nakit v vrednosti približno 150 evrov. Policisti s preiskavo nadaljujejo.
Okrog 16.15 ure se je zgodila prometna nesreča na parkirišču. Voznik, ki je trčil v parkirano vozilo, je s kraja dogodka odpeljal. Okrog 22.40 ure so policisti občanu v Trbovljah zasegli 25 različnih tablet, za katere sumijo, da vsebujejo prepovedane snovi.

Tudi v Zagorju je voznica pri manevriranju trčila v parkirano vozilo in povzročila materialno škodo, nato pa s kraja odpeljala. Policisti so po obvestilu priče nesrečo preiskali. Niso pa še izsledili voznika, ki je popoldne trčil v vozilo, parkirano na parkirišču železniške postaje v Zagorju, in povzročil manjšo materialno škodo.

V Hrastniku so policisti občanu zasegli posušeno snov, za katero sumijo, da je droga. Se je pa tudi tam zgodila prometna nesreča s pobegom. Povzročil jo je neznani voznik osebnega vozila znamke Audi, sive barve. V nesreči je bil udeležen še voznik osebnega avtomobila Opel Insignia. Pri trčenju so se na vozilih poškodovala zunanja ogledala. Vozilo se je poškodovalo tudi po desni strani, saj se je voznik umikal neznanemu vozniku, in pri tem trčil še v betonski zid na desni strani vozišča. Po podatkih policije voznik ni utrpel telesnih poškodb, na vozilu pa je nastalo za približno 5000 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZT