Trbovlje
V soboto, 13.maja ob 20.45 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, v kateri je neznani voznik trčil v prometni znak in odpeljal naprej. Policisti so povzročitelja izsledili in ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Odredili so mu strokovni pregled, za povzročeno prometni nesrečo pa so mu izdali plačilni nalog.

Zagorje

Zagorski policisti so v petek ukrepali zoper voznico, ki je pri parkiranju z vozilom rahlo trčila v peško. Ta se pri trku ni poškodovala.

Varnostnik trgovine na območju Zagorja je prijel osumljenca, ki naj bi v trgovini ukradel artikle v vrednosti 23 evrov. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper dolgoprstneža ustrezno ukrepali.

V soboto so policisti izdali plačilni nalog povzročitelju prometne nezgode na parkirnem prostoru, pri kateri je nastala materialna škoda. V dveh primerih pa so obravnavali povožene divjadi na cesti.

V nedeljo so pri vožnji pod vplivom alkohola (0,58 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka) zalotili voznika osebnega vozila. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, zoper njega pa bodo podali tudi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZT