četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Tri nove službe

Pričakovanje objavljenih prostih delovnih mest nove zasavske razvojne agencije je veliko, saj se ne zgodi pogosto, da bi katero od zasavskih podjetij zaposlilo kar tri strokovne sodelavce naenkrat. Prosta delovna mesta bodo objavljena drug teden. Opredeljena bodo kot strokovno tehnična in ne kot uradniška, pokrivala pa bodo področje gospodarstva in podjetništva, področje razvoja človeških virov in področje razvoja okolja, prostora in infrastrukture.
»Seveda bomo kot majhna ekipa vsi sodelovali in poprijeli za vsa dela, tudi administrativna,« je ob tem povedal vršilec dolžnosti RRA Zasavje Tadej Špitalar in obenem dodal, da bodo pri izboru sodelavcev štele kompetence, strokovnost in tudi izkušnje. »Potrebujemo ekipo, ki bo z delom začela takoj.«

Razpis za prosta delovna mesta bo objavljen na ZRSZ, spletni strani agencije www.rra-zasavje.si in spletnih straneh ustanoviteljic, torej vseh treh zasavskih občin.

Junija še natečaj

Regionalna razvojna agencija bo junija na svoji spletni strani in straneh zasavskih občin objavila tudi natečaj za izdelavo spletne strani in celostne grafične podobe (CGP) razvojne agencije, na katerega se bodo lahko prijavile fizične in pravne osebe.

Sicer pa je RRA Zasavje v sodelovanju z Mladinskim centrom Trbovlje, Katapultom in FB skupino Kamerad prejšnji teden izvedla Zasavski podjetniški meetup mladih podjetnikov ali tistih, ki bi to šele želeli postati. Trenutno pa so, pravi Špitalar, v intenzivnih dogovorih z Regionalnim razvojnim skladom Ribnica v zvezi z regijskimi garancijskimi shemami za Zasavje.

TPK

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor