PP Zagorje

Na regionalni cesti Zagorje-Izlake se je 25. aprila ob 15.42 uri zgodila prometna nesreča, v kateri so se laže poškodovale štiri osebe. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 23-letne voznice osebnega avtomobila Peugeot, ki je trčila v vozilo Renault Laguna, ki ga je vozila 30-letnica in je zaradi ustavljajoče kolone zavirala. Kolona je nastala zaradi voznice Chevrolet Kalosa, ki je z regionalne ceste zavijala levo.

Promet je bil za čas ogleda nesreče oviran in urejen izmenično enosmerno, zoper kršiteljico sledi plačilni nalog zaradi kršitve45. člena Zakona o varnosti cestnega prometa. V nesreči so posredovali gasilci PGD Zagorje-mesto in GZ Trbovlje, reševalci pa so poškodovane štiri potnike v Laguni odpeljali v nadaljnjo zdravstveno oskrbo.

PP Trbovlje

Neznani voznik je na parkirišču v Trbovljah med 22. in 25. aprilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil policijo. Za voznikom policisti zbirajo obvestila. Trboveljski policisti so na območju Ljubljane dvema osebama zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je droga.

Hrastnik

Tudi v Hrastniku so policisti občanu zasegli domnevno prepovedano drogo in jo poslali v analizo.

ZT