Včeraj ob 14.41 so na cesti Litija-Zagorje pred naseljem Renke trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Litija so zavarovali kraj dogodka, iz vozila rešili eno ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi ponesrečencev in odklopili akumulatorje na poškodovanih vozilih. Reševalci NMP Litija, Zagorje in Trbovlje so na kraju oskrbeli pet poškodovanih oseb, štiri prepeljali v ZD Trbovlje, eno osebo pa v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti.

Ob 20.46 je na Kovinarskem naselju v občini Trbovlje prišlo do požara v kleti večstanovanjskega objekta, v katerem je zagorela obleka na stanovalcu. Gasilci PGE Trbovlje in PGD Trbovlje mesto so opečeno osebo prenesli na prosto in pogasili požar. Objekt so prezračili in ga pregledali s termo kamero ter nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu osebe. Oseba je bila prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna policija.

PP Zagorje

Včeraj popoldan je na PP Zagorje ob Savi občanka policistom naznanila sum kaznivega dejanja poneverbe in neupravičene uporabe tujega premoženja.

Popoldan so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, ki se je pripetila na parkirišču pri naslovu Izlake 3. Očividce pozivajo, naj informacije posredujejo na policijsko postajo.

Popoldan so bili policisti obveščeni o sumu kaznivega dejanja tatvine prikolice za prevoz vozil na območju Sopote, ki ga je naznanil oškodovanec.

Savus

Fotografija je simbolična.