Zagorje
Včeraj, 15. junija, dopoldne se je na območju Zagorja pripetila prometna nesreča. Povzročitelj ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu policisti vozilo zasegli in mu izrekli globo.

Popoldne je krajan naselja Rove pri Kotredežu obvestil policiste, da je neznani pes napadel občanko. Policisti še zbirajo obvestila o dogodku.

V nočnem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči med dvema kolesarjema, ki se je pripetila na lokalni cesti v odseku Zaloka – Jesenovo v popoldanskem času. V prometni nesreči je en izmed udeležencev zaradi padca s kolesa utrpel telesne poškodbe, policisti pa potrebna obvestila o prometni nesreči še zbirajo.

V jutranjem času 16. junija so bili policisti obveščeni o prometni nesreči iz objektivnega vzroka (padec kamenja na vetrobransko steklo osebnega avtomobila).

Trbovlje

Včeraj dopoldne  so  bili  policisti obveščeni o delovni nesreči v Trbovljah,  kjer  je  bilo  ugotovljeno,  da  je  43-letni  občan skušal na prikolico  potisniti  pnevmatiko,  ki  mu  je  padla na koleno in mu ga poškodovala.  Z  reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Trbovlje. O zadevi je  bil obveščen delovni inšpektor. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno ODT.

Policisti zbirajo tudi obvestila o tatvini denarnice uslužbenca iz pisarne v Trbovljah, ki naj bi se zgodila včeraj dopoldne.

ZT