Trbovlje      
Zjutraj so trboveljski policisti prejeli obvestilo in obravnavali tudi sum kaznivega dejanja vdora v računalniški sistem, kjer je po odpiranju datoteke zakriptiralo sistem. O primeru še zbirajo informacije. Dopoldan so obravnavali nasilje v družini, storilcu so izrekli prepovedi približevanja. Okrog 16. ure so policisti prejeli obvestilo, da je pred lokalom nezavarovan pes. Lastnika so našli in ga oglobili. Malo pred 16. uro so prejeli obvestilo o prometno nesreči z udeležbo motorista. Ta se je lažje poškodoval.

Zagorje

Zagorski policisti so posredovali v zasebnem prostoru, pri domnevnem sporu med partnerjema, o katerem jih je obvestila mati od enega od njiju. Informacije o dogodku še zbirajo, v primeru suma kaznivega dejanja ali prekrška bodo zoper storilca ustrezno ukrepali. Pri kontroli prometa so odkrili kolesarja, ki je vozil pod vplivom drog. Izdali so mu plačilni nalog.

Hrastnik

Sinoči se je okrog pol devete ure na Cesti 1. maja v Hrastniku zgodila prometna nesreča. Voznik osebnega vozila znamke Renault Clio je vozil po Cesti 1. maja v Hrastniku iz smeri Zasavske ceste proti Dolu pri Hrastniku. Zapeljal je na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal voznik specialnega vozila policije znamke Renault Master. Vozili sta čelno trčili, pri tem pa so se oba voznika in potnik v vozilu policije lažje poškodovali in so pomoč iskali v Splošni bolnišnici Trbovlje. V nesreči je nastalo tudi za okoli 5000 evrov škode. Povzročitelju nesreče so izdali plačilni nalog.

ZT