V Zasavju se vsak teden zgodi precej prometnih nesreč s pobegom. Večinoma so povzročitelji voznice in vozniki avtomobilov, tokrat pa je nekdo trčil in pobegnil kar s traktorjem.

Včeraj so nekaj po 7. uri policisti prejeli obvestilo o požaru na deponiji v okolici Trbovelj. Neznani storilec naj bi ponoči zakuril odpadni gradbeni material (vrata, podboje, okna, …), pri tem pa se je ogenj razširil na halo za deponiranje premoga in poškodoval okoli 30 kvadratnih metrov plastičnih zaščitnih plošč na objektu. Nastalo je za okoli 2000 evrov materialne škode. Požar so pogasili gasilci elektrarne Trbovlje.

Dopoldan so policisti v Trbovljah občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

Policisti preiskujejo tatvino denarnice, ki jo je neznani storilec ukradel v zdravstveni ustanovi.

Prejeli so obvestilo, da je neznani storilec med 9. in 16. septembrom na parkiranem vozilu poškodoval lak, s čimer je lastnika oškodoval za približno 300 evrov.

Še en podoben dogodek se je zgodil med 22. in 23. septembrom, kjer je neznani storilec s poškodbo laka na avtomobilu lastnika oškodoval za približno 400 evrov.

Včeraj dopoldan se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča s pobegom. Neznani voznik je na parkirnem mestu trčil v drugo parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za približno 300 evrov škode.

Včeraj popoldan so policisti posredovali v Kresnicah, kjer je voznik s traktorjem poškodoval zapornico ob železniški progi in s kraja odpeljal, s tem pa povzročil za približno 500 evrov škode. Policisti so voznika traktorja že izsledili in mu izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.