četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Trbovlje in rokomet proti Riu

Ja, prav ste slišali, preden se dokončno poslovijo od Slovenije in jih pot zanese v daljni Rio na olimpijski turnir, se bo slovenska rokometna reprezentanca pomerila z reprezentanco Tunizije (prav tako udeleženka olimpijskega turnirja) v Dvorani Polaj.
RD Rudar je sicer relativno mlado društvo, ki že sedem let deluje v slovenskem rokometnem prostoru (po žalostnem razpadu bivšega kluba RK Rudar). Z mladimi in perspektivnimi trenerji, izkušeno organizacijsko strukturo ter nadebudnimi mladimi rokometaši se trudimo in skupaj ustvarjamo uspehe. Enega takšnih smo ustvarili v iztekajoči se sezoni 2015/16, ko nam je s članskim moštvom uspel preboj v 1.B ligo. Dobro delo, rokometne uspehe in zagnanost so opazili tudi na Rokometni zvezi Slovenije in nam tako zaupali organizacijo pripravljalne tekme slovenske rokometne reprezentance pred odhodom na olimpijske igre v Rio.

Tekma med udeleženkama olimpijskega turnirja, Slovenijo in Tunizijo, bo odigrana v nedeljo, 17.07.2016, ob 1800 uri v Dvorani Polaj. Pridite in podprite naše rokometaše na poti v Rio 2016. Vstopnice so v predprodaji od 30.06.2016 dalje po enotni ceni 6,00€. Kupijo se lahko v Kavarni DDT, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje. Na dan tekme bo cena vstopnice 8,00€.

 ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor