nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Trboveljčanu zasegli neregistrirano in predelano vozilo

PP Hrastnik

V torek, 14. avgusta ob 12.10 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči. Ugotovili so, da je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Na vozilu je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode. Vozniku so izdali plačilni nalog.

V sredo, 15. avgusta, ob 15. uri so policisti vozniku zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avto. Voznik je odklonil tudi strokovni pregled. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

PP Zagorje

V torek, 14. avgusta, zjutraj in sredo, 15. avgusta, popoldne so policisti pri nadzoru cestnega prometa na območju Zagorja ustavili voznika osebnega avtomobila, za katera je bilo pri postopku preizkusa ugotovljeno, da sta vozila pod vplivom alkohola. Zaradi ugotovljene kršitve so obema prepovedali nadaljnjo vožnjo, jima odvzeli vozniški izpit in zoper njiju podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Trbovljah.

PP Trbovlje

V torek, 14. avgusta, zjutraj se je na Rudarski cesti v Trbovljah zgodila prometna nesreča. Pri trčenju dveh osebnih vozil je nastalo nekaj malega škode, policisti pa so od nadaljnjega ogleda odstopili. Podobna nesreča z manjšo materialno škodo se je zgodila dopoldne tudi na Trgu Franca Fakina. Popoldne pa je bila prometna nesreča v Koloniji 1. maja, kjer se je voznica osebnega vozila nepravilno vključevala v promet. Nastalo je za 2500 evrov škode. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog ter zaradi nevoznosti vozil odvzeli registrski tablici.

V večernem času je občanka naznanila prometno nesrečo s pobegom. Tekom dneva med 6. in 15. uro je neznani voznik na parkirišču Rudarske ceste trčil v vozilo prijaviteljice, pri čemer je nastala materialna škoda za 100 evrov. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

V sredo, 15. avgusta, zvečer so trboveljski policisti ustavili voznika osebnega vozila znamke BMW serije 5 starejšega letnika, ki 8. 2018

Trboveljski policisti so včeraj zvečer v Trbovljah zaustavili voznika osebnega avtomobila znamke BMW serije 5 (starejšega letnika), ki so mu ga zaradi več kršitev zasegli.

Ugotovili so, da avto ni tehnično brezhibno (zadnji del je bil skrajšan in ponovno nameščen, notranjost vozila pa je za voznika in potnike predstavljala celo nevarnost). Poleg tega so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pod vplivom alkohola, avto ni bil registriran, na njem so bile nameščene tablice, ki mu niso pripadale.

ZT

Isti avtor