Franc Vozel Tocki, za katerega so njegovi zvesti navijači navijali v Čečah, je izgubil v zadnjem dvoboju tri mesece trajajočega resničnostnega šova Kmetija nov začetek. Veliki zmagovalec šova je sinoči postal Faki Čaušević, Tockijev zaveznik in član peterice fantov, ki so ostali na koncu resničnostnega šova na kmetiji.
Finale je bil zanimiv, saj so sotekmovalci najprej dali po tri glasove za izločitev Fakiju in Brunotu. Faki je zmagal v dodatnem dvoboju in se pridružil v super finalu Tockiju in Mihi. Dva, ki sta se pomerila v super finalu, so izbrali gledalci. Največ glasov je dobil Franc, knap iz Trbovelj. Tako je postal zmagovalec ljudskih src. V super finalu je bil bolj spreten Faki, ki je tako za zmago osvojil tudi 50 tisoč evrov.

Zasavci so sinoči prav gotovo držali pesti za svojega knapa, ki je imel tudi v finalni areni vidno več navijačev. Žal mu za mišjo dlako ni uspelo. In, če povzamemo njegove besede iz oddaj: »Ni vse v denarju. To je šov. Dobil sem nekaj odličnih prijateljev. In, mat kurba, to je to.« Vsekakor je Franc Vozel Tocki dobro zastopal Trbovlje in Zasavje in je v tem trenutku prav gotovo med najbolj prepoznavnimi Zasavci v Sloveniji.

MP

Bo tocki zmagal?
Likuf v Čečah
Tocki zasavska zvezda