Pretekli vikend se je v Innsbrucku preko dva tisoč tekmovalcev pomerilo na svetovnem pokalu v kickboxingu. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci kluba Pon Do Kwan Zagorje Melinda Ramadani, Luka Leskovar, Nejc Kozole, Zala Rozina, Tadej Kolander in Tina Baloh.
Najboljši rezultat je dosegla Tina Baloh, ki je z devetimi zmagami osvojila prvo mesto med mladinkami do 65 in nad 65 kg. Tina trenutno velja za eno najboljših tekmovalk v mladinski konkurenci na svetu. Štiri borbe je končala predčasno pred zaključnim gongom. V svetu kickboxinga se je je zaradi njenih uspehov prijel vzdevek Tina »the beast« Baloh.

Nejc Kozole in Luka Leskovar sta se z dobrimi borbami uspela uvrstiti v tretji krog tekmovanja, kjer sta morala priznati premoč nasprotnikom. Oba sta borbi za medalje izgubila za eno točko, kar je zadostovalo za uvrstitev med 5. in 8. mestom. Zala Rozina in Tadej Kolander sta premagala še eno stopničko in po dobrih borbah izgubila v polfinalu, kar je zadostovalo za tretje mesto in bronasto medaljo. Melinda Ramadani je po vodstvu morala borbo predčasno končati zaradi slabega počutja. Temu je botrovala utrujenost ob dolgi vožnji in prehitra izguba kilogramov.

ZT

Prejšnji članekZagorelo v stanovanju
Naslednji članekSteklarna Hrastnik z novim vodstvom