sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Tekmovali ribiči invalidi

Tekmovalci so prišli iz desetih društev, in sicer iz Hrastnika, Laškega, Litije, Moste-Polja, Radeč, Rimskih Toplic, Sevnice, Trbovelj, Velenja in Zagorja. Tekmovalo je 33 ribičev in ena ribička. Vsako društvo je tekmovalo z eno ekipo, gostitelji pa z dvema. Tekmovali so v treh sektorjih.
Ekipna zmaga je pripadla ekipi Zagorje II, ki so jo sestavljali Maks Marinčič, Franc Poglajen in Zdravko Rebernak. Ribe, ki so jih ulovili, so tehtale 30 kilogramov in pol. S 14 kilogrami in pol ulovljenih rib so jim sledili Hrastničani Franc Jug, Danilo Lisec in Edi Pufler. Tretje mesto so zasedli Laščani Ervin Belak, Rudi Centrih in Jovan Stanković z dobrimi 12 kilogrami in pol ulovljenih rib.

V sektorju A je slavil Zdravko Rebernak iz Zagorje, drugi je bil Franc Klanšek iz Radeč, tretje mesto je zasedel Jovan Stanković iz Laškega.

V B sektorju je zmagal Maks Marinčič iz Zagorja, drugi je bil Rudi Centrih iz Laškega, tretji pa je bil Jože Perko iz društva Moste-Polje.

V C sektorju so si prva tri mesta po vrsti razdelili Franc Poglajen iz Zagorja, Edi Pufler iz Hrastnika in Marjan Klančišar iz Zagorja.

Rezultate so razglasili v gostišču Kum.

MM

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor