ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Tekli in hodili za upanje

Peti zasavski tek in hojo za upanje v  Evroparku so zasavski VDC-jevci prvič organizirali na soboto Tokrat se je zbralo okrog 500 udeležencev. Sodelovalo je 30 različnih organizacij. »Zbrali smo 1142,09 evrov, tako da smo korak bliže prilagojenemu kobiju za prevoze uporabnikov z zdravstvenimi težavami. Hvala vsem udeležencem in prostovoljcem – vodjem delavnic, ki so z različnimi aktivnostmi popestrili dogodek. Ponovno so pokazali, da v Zasavju znamo delati s srcem,« je po prireditvi povedala direktorica Varstveno delovnega centra Zagorje dr. Špela Režun.
Europa Donna tudi letos pripravlja Tek in hojo za upanje, s katerim obeležijo rožnati oktober, mesec boja proti raku dojk. V Zasavju je peti tek potekal pod geslom »Vse kar delaš, delaj s srcem«.

Zasavski varstveno delovni center je že peto leto zapored organiziral tek in hojo za upanje v sodelovanju z Europa Donno. Druženje je povezovalo, na njem so organizacije, društva, klubi predstavile svojo dejavnost. Startnine ni bilo, bili pa so dobrodošli prostovoljni prispevki.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor