PP Trbovlje
V Trbovljah je neznanec vlomil v klet in ukradel moško kolo znamke Scott Sportster F1 sivo črne barve s črnimi platišči. Policisti o tatvini zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V eni od zagorskih trgovin je 10. julija nekdo ukradel več artiklov. Prodajalka je o kraji obvestila policiste, ti pa zadevo še raziskujejo.

Na policijsko postajo se je oglasil občan, ki je našel denarnico z dokumenti. Ta je zdaj že v rokah lastnika.

Očividci so policiste obvestili o “divji” vožnji voznika motornega kolesa, ki pa ga možje v modrem niso izsledili. Bodo pa, so obljubili, v prihodnje še bolj pozorni na objestne vožnje motoristov in bodo zoper njih ustrezno ukrepali.

Zagorski policisti so zvečer posredovali v Hrastniku, ker jih je prijaviteljica obvestila, da nekdo krši javni red in mir. Vendar so na kraju ugotovili, da prekrška ni, zato so plačilni nalog izdali prijaviteljici zaradi lažne naznanitve.

Niso pa kaznovali anonimnega občana, ki jih je obvestil, da javni red in mir moti glasna glasba iz gostinskega lokala v Kisovcu, čeprav so ob prihodu naleteli le na tih, zaprt lokal.

Ponoči so zasegli neregistrirano vozilo vozniku, ki so ga ustavili pri kontroli prometa in ugotovili, da vozi tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku so izdali plačilni nalog, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Hrastnik

Pri delu na gradbišču se je delavec lažje poškodoval na aluminijasti kritini. Porezal se je po kolenih. O nesreči so bili obveščeni tudi policisti.

ZT

Prejšnji članekParkomata pred bolnišnico
Naslednji članekOdelo Slovenija z novo halo