Hrastniški in trboveljski policisti so se pretekli konec tedna ukvarjali s tatovi in, kot je že v navadi, z neprevidnimi vozniki.

PP Trbovlje

Med četrtkom in soboto je neznanec iz skladišča v Trbovljah odnesel več kosov električnega orodja in s tem lastnika oškodoval za 5000 evrov.

Trboveljski policisti so prejeli prijavo 60-letne Trboveljčanke, da ji je neznanec v petek, 20. septembra, dopoldan v trgovini v Trbovljah iz nakupovalne vrečke ukradel denarnico z vsebino in jo s tem oškodoval za okoli 100 evrov.

PP Hrastnik

20. septembra so policisti nekaj po 12. uri prejeli obvestilo o prometni nesreči na lokalni cesti, kjer sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, na vozilih pa je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

Istega dne so nekaj po 21. uri prejeli obvestilo, da je sosed močno trkal na vrata drugemu sosedu, ker je ta imel preglasno glasbo. Policisti so kršitelja opozorili glede preglasne glasbe.

Nekaj po 21. uri so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na Trojanah, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. Na vozilu je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

21. septembra so policiste obvestili o sporu dveh oseb. Osebi, ki je fizično napadla drugo osebo, so izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična.