PP Trbovlje
V dopoldanskem času so policisti opravili postopek, v katerem so ugotovili, da voznik osebnega avtomobila ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so policisti zasegli. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na sodišče

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je pripetila na parkirišču pred trgovino. Neznana voznica je po trčenju s kraja odpeljala, ne da bi nudila osebne podatke. Dogodek je opazoval očividec, ki si je registrsko številko vozila zabeležil in jo sporočil oškodovancu. Policisti so voznico izsledili in ji izrekli globo.

Policisti so prejeli prijavo o kršitvi javnega reda in miru na avtobusni postaji Zagorje. Dva mlajša fanta pa sta pred prihodom policistov s kraja zbežala. Policisti še zbirajo obvestila, nato sledi ustrezen ukrep.

Policisti so obravnavali tatvino v trgovini  v Zagorju. Dejanja je osumljenih več oseb, ki so se s kraja odpeljali z osebnimi avtomobili neznano kam. Policisti še zbirajo obvestila, zoper neznane storilce bo podana kazenska ovadba na sodišče.

ZT