Trbovlje
Policisti so prejeli obvestilo, da je pogrešan moški iz Trbovelj. Takoj so pričeli z vsemi aktivnostmi, ki so predvidene ob takšnih prijavah. Osebo so po večurnem iskanju našli živo in zdravo na območju druge policijske uprave.

V večernih urah so pri vozniku opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je oseba vozila alkoholizirana. Sledi obdolžilni predlog na sodišču.

Zagorje

V Zagorju so policisti preiskovali vlom v osebni avtomobil, ki ga je oškodovanec parkiral in zaklenjenega zapustil. V tam času je do vozila pristopil za zdaj še neznani storilec, razbil steklo ter iz predala vozila odtujil gotovino. Policisti bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s pobegom. Ta se je pripetila na parkirišču, kjer je neznani voznik zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano vozilo. Ko policisti izsledijo storilca, bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Poleg tatov in neprevidnih voznikov so imeli zagorski policirsti tudi prijetnejše delo – prisostvovali so Miklavževemu sprevodu na Cesti zmage, kjer so skrbeli za varnost in urejali promet.

ZT

Prejšnji članekMiklavž obiskal Zagorje
Naslednji članekInvalidi proslavili svoj dan