Zagorje
V petek, 16. decembra, popoldne je oseba dvignila denar na bankomatu in ga pozabila v reži. Neznani storilec si ga je protipravno prilastil. Policisti o kaznivem dejanju zbirajo nadaljnja obvestila.

V soboto, 17. decembra, ponoči se je v Selu pri Zagorju zgodila prometna nesreča, v kateri je udeleženec utrpel manjšo poškodbo.

Policisti so obravnavali požar na balkonu stanovanjskega bloka, ki se je pripetil dan prej. Z zbiranjem obvestil so ugotovili elemente kaznivega dejanja, storilca še iščejo.

Trbovlje

 V petek je neznani storilec v nočnem času na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega  osebnega avtomobila, ga poškodoval ter s tem lastnico oškodoval za 500 evrov.

V soboto so policisti obravnavali krajo, ki jo je neznanec izvedel med 6. in 16. decembrom. Vlomil je skozi vrata v poslovni objekt  in iz notranjosti odtujil različno orodje v vrednosti 5.000 evrov.

V  nočnem času so policisti  intervenirali v gostinskem lokalu na območju Zagorja  ob  Savi,  kjer je neznanec udaril 50-letnega občana. O dogodku še zbirajo obvestila.

Prav tako  v  nočnem  času  so  policisti  intervenirali tudi v gostinskem lokalu v Trbovljah,  kjer  se  je  neznanec nedostojno vedel do 23-letne občanke. O dogodku še zbirajo obvestila.

V ponedeljek, 19. decembra, so policisti obravnavali  kaznivo dejanje tatvine gradbenega materiala z gradbišča. Za neznancem še zbirajo obvestila.

Obveščeni so bili, da je za zdaj še neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval električni vodnik oškodovanca.

Oškodovanec je policiste obvestil, da mu je za zdaj še neznani storilec od poletnih mesecev do zdaj v gozdu posekal več dreve.

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni, da so  neznani storilci  vlomili  v prostore društva in iz njega odtujili več predmetov v vrednosti 6000 evrov. Za neznancem policisti  še zbirajo obvestila.

ZT

Prejšnji članekŽupan sprejel novinarje
Naslednji članekMedalja policije tudi za Zasavca