PP Hrastnik
V petek, 1. septembra, zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v avtomat za kavo. Iz njega naj bi neznani storilec ukradel okrog 50 evrov. Naslednji dan se je na policiste obrnil oškodovanec, ki mu je neznani storilec poškodoval lak na vozilu in ga s tem oškodoval za okoli 300 evrov. V nedeljo ob 8.30 uri se je v hrastniškem podjetju zgodila nesreča, v kateri se je poškodoval 35-letni delavec. Delovni stroj mu je stisnil prst.

PP Trbovlje

V soboto so policisti varovali nogometno tekmo med kluboma Rudar Trbovlje in Zagorje, pri čemer so štirikrat ukrepali zaradi uporabe pirotehnike. Okrog 18.15 ure je osumljenec vlomil v objekt na Kešetovem. Policisti so ga v objektu po prijavi zalotili. Ker se jim je upiral in pri tem lažje poškodoval enega od policistov, so ga pridržali. V nedeljo so posredovali zaradi prijave, da se občan, ki prejema pomoč na domu, veden nedostojno do reševalcev. Ukrepali bodo po vseh zbranih podatkih.

PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti izdali plačilni nalog kršiteljici, ki je naznanila prekršek, ki pa ga niso zaznali. V nedeljo okrog 19.50 pa so zaradi kršitve javnega reda in miru oglobili kršitelja.

ZT

Prejšnji članekOporni zid proti Dobovcu
Naslednji članekArt Kum 2017