zasavc-net-0711-1
Izkoristite popolnoma povezano okolje za spremljanje medijev, prenos datotek in varnostno kopiranje. Synology DiskStation vam omogoča preprosto upravljanje digitalnih vsebin. Tako boste lahko postorili več z napravami, ki jih že imate: osebnimi računalniki, mobilnimi napravami, TV, napravami DLNA in predvajalniki glasbe. Sorodniki in prijatelji bodo lahko dostopali do vseh digitalnih vsebin na enem mestu, iz različnih platform in na poti tudi iz mobilnih naprav.

Programi za dom

Namestite aplikacije za dom preko Centra za prenos (Package center) na spletni strani www.synology.com in obogatite svoje digitalno življenje. Vse svoje multimedijske vsebine lahko povežete s programi, kot so Video Station, Photo Station, Audio Station, Media Server in Download Station. Ker je DiskStation tudi tiskalniški strežnik, si lahko brezžično vsebine tudi stiskate.

Preprosto upravljanje

Syonology DiskStation je preprost za upravljanje od samega začetka. S priročnim programom za upravljanje »Storage manager« določite različne tipe vsebin. Svojim uporabnikom lahko ustvarite račune in jim določite različne nivoje dostopa in pravic. Določite lahko tudi skupne mape z različnimi upravljavskimi pravicami, tako da smejo uporabniki spreminjati le izbrane datoteke.

Spletna povezava

zasavc-net-0711-2Da boste ustvarili spletno okolje, ki bo pripravljeno za uporabo, vam program DSM poenostavi vsak korak. Sledite le preprostim navodilom, ki vas vodijo korak za korakom, za postavitev omrežja in nastavitev DDNS. Nastavili boste lahko tudi prejemanje sprotnih obvestil o statusu vaše naprave DiskStation. V le nekaj preprostih korakih boste pripravljeni za pošiljanje vaših datotek preko spleta.

Prenos datotek

zasavc-net-0711-3Datoteke lahko izmenjujete ali preprosto pregledujete na platformah Windows, Mac ali Linux. Za izmenjavo vsebin v omrežju uporabljajte program File station ali FTP. Vse spremembe, ki jih boste naredili v vaših datotekah, shranjenih v programu Cloud station, bodo lahko avtomatično sinhronizirane in posredovane na katerokoli napravo Mac, PC, ali mobilno, ki vam je pri roki.

Varnostno kopiranje 

Vse vaše pomembne dokumente ali nastavitve sistema lahko varnostno kopirate neposredno iz vašega Mac ali Windows računalnika. Z le nekaj preprostimi kliki, lahko varnostno kopirate podatke z zunanjih shranjevalnih enot ali obratno. Če želite hraniti več verzij, lahko s programom Time backup določite urnik in ustvarite posnetek stanja in vsebin vaših diskov v določenem času. Preprosto.

Mobilna podpora

zasavc-net-0711-4Imejte vedno pri roki terabajte glasbe, videa, fotografij in drugih dokumentov. S programi DS cloud, DS video, DS audio, DS photo+, in DS file, boste lahko kadarkoli dostopali do vaših dokumentov shranjenih v napravi DiskStation. Z le enim dotikom tipke na ekranu vaše mobilne naprave, si boste sliko ali katerikoli drug dokument, lahko tudi stiskali.

Vsi modeli strežnikov NAS Synology na voljo tudi pri nas. Za nasvet, nakup in implementacijo pokličite 03 56 58 470 ali pišite na prodaja@planis.si.

O Planisu

Za dolgoročni uspeh potrebujete partnerja, ki vam bo z ustrezno podporo na področju informacijske opreme, rešitev in storitev znal zagotoviti prednost pred vašo konkurenco. S ponudbo opreme, storitev ter celovitih in tehnično dovršenih rešitev svojim klientom zagotavljamo optimalno informacijsko podporo za učinkovito, varno in nemoteno poslovanje. Prepričani smo, da lahko s svojo konkurenčno ponudbo, bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagamo tudi vam.

Zaupajte nam svoj informacijski sistem

Kakovost, strokovnost in učinkovitost našega dela je povezana z izbiro proizvajalcev in strateških partnerjev, ki zagotavljajo gradnike, na katerih so zgrajene naše rešitve. Z njihovimi produkti izpolnjujemo vse potrebe in zahteve naših kupcev po sodobnih in varnih informacijskih sistemih.

Nudimo celovito IT rešitev, ki poskrbi za nemoteno delovanje celotnega informacijskega okolja v podjetju:

  • Infrastruktura (strojna in programska oprema),
  • Internetne rešitve (urejanje gostovanja e-pošte, spletnih strani in portala ter varno arhiviranje podatkov),
  • Poslovne rešitve (pisarniške rešitve, rešitve za podporo standardnih ter specialnih poslovnih procesov),
  • Virtualizacija,
  • Storitve v oblaku.

Za optimizacijo informacijskega okolja poskrbimo v naslednjih štirih korakih:

  • Analiziramo stanje IT okolja,
  • Svetujemo in pripravimo rešitev za izboljšanje IT okolja,
  • Implementiramo izbrane IT rešitve,
  • Nudimo tehnično podporo, vzdrževanje in posodabljanje IT okolja z najnovejšimi tehnologijami.

PR objava

planis-logo-1

Planis d.o.o.
Cesta Borisa Kidriča 3
1410 Zagorje ob Savi

 

PE LJUBLJANA:
Leskoškova 6
1000 Ljubljana
T: 03 56 58 470
W: http://www.planis.si
E: prodaja@planis.si