Na predzadnjem kolu mednarodne strelske lige Alpe Adria, ki so ga organizirali Hrastničani, je tekmovalo 81 strelcev v 24 tričlanskih strelskih ekipah iz 23 društev. Tekmovanja v obeh disciplinah (s pištolami in revolverji od kalibra 7,62 mm in naprej) sta se udeležili tudi dve ekipi OZSČ Hrastnik. V ekipi Hrastnik I so streljali Gorazd Hafner, Bogdan Kovčan in Tadej Logar, v ekipi Hrastnik II  Branko Skaza, Branko Šmit in Ljubo Žabkar, kot posameznika sta s pištolo tekmovala tudi Igor Zavrašek in Ivan Oblak.  V logistično skupino pa sta bila vključena tudi nepogrešljiva Rudi Senčar in David Srebotnik.
V 6. kolu je ekipa OZSČ Hrastnik I dosegla do sedaj najboljše rezultate. V streljanju s pištolo je ekipno dosegla 11. mesto, najboljši rezultat v ekipi je dosegel Gorazd Hafner (179 krogov – posamično 31. mesto), v streljanju z revolverjem pa ekipno 5. mesto, najboljši v ekipi pa je bil Tadej Logar (184 krogov – posamično 14. mesto). Strelska ekipa OZSČ Hrastnik I se po šestih izvedenih kolih lige trenutno nahaja na 12. mesto od skupno 37 ekip v disciplini »pištola«, v disciplini »revolver« pa na 13. mestu od skupno 27 ekip.

Najboljšim je na tekmovanju medalje in pokale izročil Gorazd Hafner, predsednik OZSČ Hrastnik. Hrastničani se bodo pomerili tudi v finalnem kolu strelske lige, ki bo 8. oktobra v Mariboru.

Jani Zore