V četrtek, 17., in petek, 18. novembra, sta na domačem strelišču v Hrastniku v okviru koroško – štajersko – zasavske regije potekali ligi s serijsko zračno puško. Ekipa članov, ki so jo sestavljali Jasmina Halilović, Mojca Vučilovski in Danijel Lisec, je zaradi okvare na puški zasedla skromno sedmo mesto. Posamezno so si pristreljali drugo, četrto in 16. mesto. Ekipa mlajših pionirjev v sestavi Žan Napret, Dejan Mrak in Žan Čeperlin je osvojila peto mesto. Posamezno pa so se zavihteli na 10., 11. in 14. mesto. Med posameznicami sta tekmovali tudi mlajši pionirki Lučka Holešek in Urška Tišler, ki sta zasedli peto in šesto mesto. Med posamezniki sta tekmovala še Tomaž Pavlič in Žare Milič, ki sta si pristreljala 10. in 21. mesto.
V soboto in nedeljo so člani SD Rudnik Hrastnik na ljubljanskem strelišču z elektronskimi tarčami tekmovali s standardno puško. V soboto so društvo v prvi B državni ligi zastopali člani Boštjan Žlak, Valerija Tišler in Sebastian Lisec, ki so osvojili peto mesto in za tretjim mestom zaostali zgolj za 3,2 kroga. Posamezno so pristali na 12., 15. in 30. mestu. V nedeljo je mladinka Valerija Tišler osvojila osmo mesto. Razlike med tekmovalkami so bile majhne. Kadetinji Špela Polak in Zala Logar sta pristreljali 19. in 23. mesto.

V soboto je na velenjskem strelišču potekala druga državna liga v streljanju s standardno zračno puško, kjer so članice društva Špela Polak, Mojca Vučilovski in Zala Logar dosegle sedmo, posamezno pa 14., 20. in 23. mesto.

JH