nedelja, 16 junija, 2024

Iz te kategorije

Število okuženih se ne povečuje

Po podatkih sledilnika covid-19 je v Zasavju trenutno 111 okuženih s koronavirusom. V zadnjih dneh število okuženih ni naraščalo.

Po podatkih Sledilnika Covid-19, ki temelji na podatkih NIJZ in Ministrstva za zdravje, je bilo včeraj ob 24.00 uri v Zasavju 111 aktivno okuženih oseb, ena manj kot dan prej. V Hrastniku je po podatkih sledilnika 19 aktivno okuženih, korono naj bi doslej prebolelo 85 oseb, umrlo jih je 12. V Trbovljah je trenutno aktivno okuženih 26 oseb, korono je prebolelo 40 oseb. V Zagorju je 33 aktivno okuženih, korono je prebolelo 25 oseb. V Litiji pa beležijo 33 aktivno okuženih, prebolelih so zabeležili 51, ena oseba je umrla. V Hrastniku, Trbovljah in Zagorju je manj okuženih kot konec vikenda (Hrastnik 2, Trbovlje 2, Zagorje 3), povečalo pa se je število okuženih v Litiji (za 6).

V zadnjih dveh dneh je število okuženih v Zasavju ostalo približno enako, ni se povečevalo. V nedeljo zvečer je bilo skupno okuženih 112 oseb, v ponedeljek tudi, včeraj zvečer pa ena oseba manj.

Vse institucije in Občine še naprej opozarjajo prebivalce, da se naj držijo predpisanih ukrepov.

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor