četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Stepla sta se

Policisti v Zasavju so se v tem tednu poleg rednih nalog ukvarjali še s prometnimi nesrečami, tatvino registrskih tablic, nasiljem v družini, pretepi, psi brez povodca in nesrečo pri delu.

PP Trbovlje

V Trbovljah so obravnavali prometno  nesrečo  brez  poškodb, ki se je zgodila zaradi nepravilne vzvratne vožnje voznika osebnega avtomobila. Kršitelju so izrekli globo.

V Trbovljah je neznanec ukradel registrske tablice s parkiranega vozila.

Policisti so obravnavali nasilje v družini. O dogodku še zbirajo obvestila, po končanem postopku bodo o ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

V Trbovljah so posredovali zaradi spora med občanoma, pri tem pa je eden tudi udaril drugega. Kršitelju so izrekli globo.

V Trbovljah so morali posredovati še enkrat, saj sta se sprla in stepla dva občana, ki sta bila pod vplivom alkohola. Obema so izrekli globo.

PP Hrastnik

V Hrastniku so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je udeleženka huje poškodovala. Voznica je z osebnim vozilom trčila v peško na prehodu za pešce. V nesreči se je peška telesno poškodovala, z reševalnim vozilom so jo odpeljali v SB Trbovlje. Voznico čaka kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policisti so zasegli kolo z motorjem, ki ga je vozil voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Čaka ga obdolžilni predlog.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali kršitev Zakona o zaščiti živali, saj lastniki psov niso poskrbeli, da bi bile živali na povodcu. Izdali so plačilni nalog.

Obravnavali so tudi nesrečo pri delu v Zagorju ob Savi. Delavec je padel z lestve in se poškodoval.

Policisti so obravnavali še prometno  nesrečo  z  materialno  škodo. Neznani voznik je trčil v parkirano  vozilo  in  s kraja odpeljal. Policisti še iščejo pobeglega voznika.

Savus

Fotografija je simbolična.

 

Previous article
Next article

Isti avtor