PP Zagorje
Policiste so obvestili o sumu tatvine v trgovini. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je osumljena neznanka v trgovini ukradla prodajni artikel in odšla neznano kam. Policisti še zbirajo obvestila.

Policiste PP Zagorje ob Savi so okoli 16.40 ure obvestili, da se je zgodila prometna nesreča. Voznik kolesa z motorjem je zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal iz vozišča. V nesreči je utrpel lažje poškodbe. Hkrati so policisti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku bo izdan plačilni nalog, zaradi alkohola pa podan obdolžilni predlog.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z manjšo škodo zaradi nepravilnega srečevanja. Pri tem je prišlo do oplaženja, udeleženec pa je s kraja odpeljal ne da bi o sebi nudil podatke. Policisti še zbirajo obvestila, nato sledi ustrezen ukrep.

PP Hrastnik

Policijska postaja Hrastnik prosi morebitne očividce prometne nesreče z materialno škodo, ki se je zgodila 24. maja 2017 med 10.30 in 15.00 uro na parkirišču v bližini naslove Log 19, Hrastnik (pri bazenu) zgodila prometna nesreča z materialno škodo, da se javijo. V nesreči je bilo udeleženo osebno vozilo, ki je trčilo v parkirano osebno vozilo znamke VW jetta. Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali PP Hrastnik (03 568 34 60), pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Danes, v petek, 26. maja, malo po 7.45 uri zjutraj  so policisti zaprli cesto med Hrastnikom in Trbovljami zaradi razsutega stekla od mosta v Hrastniku v smeri bližnjega bencinskega servisa. Na kraju so posredovali policisti, ki so ugotovili, da se  je vozniku kamiona iz neznanega vzroka odprla stranica, pri tem pa je se po tleh tovor (steklo) v dolžini približno 1 km. Na kraj so poklicali pristojno službo, ki je poskrbela za čiščenje vozišča. Malo po 10. uri so uredili enosmerni promet.

ZT

Prejšnji članekŽidan v Zagorju
Naslednji članekŽe berete nov Zasavski tednik?