ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

SPOT, Slovenska poslovna točka

Sistem SPOT, Slovenska poslovna točka združuje 4 ravni delovanja:

  1. nivo: portal SPOT (do sedaj portal VEM), kjer so podjetnikom na voljo informacije in elektronske storitve za poslovanje. 
  2. nivo: SPOT Registracija (do sedaj VEM točke), kjer se podjetniki registrirajo s pomočjo referentov. Fizične točke SPOT Registracija v Zasavju so vse tri zasavske obrtne zbornice in AJPES v Trbovljah.
  3. nivo: SPOT Svetovanje – Podjetniško svetovanje in regionalno povezovanje, vzpostavljenih je 12 novih regionalnih poslovnih točk.
  4. nivo: SPOT Global – Zagotavlja pomoč izvoznikom in investitorjem, krovno vlogo v sistemu je prevzela javna agencija SPIRIT.

Sedež SPOT svetovanje Zasavje je na Območni obrtno-podjetniški zbornici Zagorje, Cesta zmage 35 b. Podjetnikom nudimo strokovno pomoč svetovalcev v obliki informiranja, svetovanja, organiziramo delavnice in usposabljanja za potencialne podjetnike in podjetnike, pripravljamo dogodke izmenjave dobrih praks in odpiranja poslovnih priložnosti, animiramo lokalno okolje, skrbimo za splošno promocijo podjetništva na regionalnem in lokalnem nivoju, povezujemo vse lokalne akterje za podporo poslovnim subjektom. Storitve so namenjene vsem malim in srednjim podjetjem (MSP) in so za vse uporabnike brezplačne.

Uradne ure za SPOT Svetovanje Zasavje:

ob ponedeljkih, torkih in petkih od 7. do 13. ure ter

ob sredah od 11. do 17. ure.

Brezplačna predstavitev na sejmu

Za odpiranje novih poslovnih priložnosti septembra načrtujemo skupno predstavitev zainteresiranih zasavskih podjetnikov na 51. MOS-u v Celju. Prijavnica se nahaja na povezavi http://ooz-zagorje.si/spot-svetovanje-zasavje/dogodki/

Promocijska objava

Isti avtor