Pred VDO Podkraj so 8. junija prvič organizirali ekipno tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici za pokal Krajevne skupnosti Steklarna. Sodelovalo je pet ekip v moški, ženski in mešani sestavi. Mešana ekipa DI Hrastnik, ki so jo sestavljali Božo Brajer, Franc Gričar ter Boris in Ljubomira Rižner, je osvojila tretje mesto. Drugo mesto so osvojili Pikadisti, najboljša pa je bila moška ekipa Društva upokojencev Hrastnik.
V prostorih Krajevne skupnosti Steklarna pa so 14. junija pripravili ekipno tekmovanje v pikadu. Tekmovanja  so se  udeležile tri moške in dve ženski ekipi, med katerimi je bila tudi ženska ekipa Društva invalidov Hrastnik. Sestavljale so jo Slavica Dvornik, Štefi Kaluder, Tehvida Spahič in Majda Korbar. Osvojile so tretje mesto. Boljši od hrastniških deklet sta bili ekipi Društva upokojencev Hrastnik (moški), najboljši rezultat pa je dosegla ekipa Ribiške družine Hrastnik (moški). Najboljši posameznik v moški konkurenci je bil Sebastjan Bedenik s 792 točkami, v ženski konkurenci pa je bila najboljša naša članica  Majda Korbar s 683 točkami.

Na balinišču Logar so 19. junija ekipe tekmovale v balinanju za pokal Krajevne skupnosti Steklarna. Sodelovalo je šest ekip v moški, ženski in mešani sestavi. Sodelovala je tudi mešana ekipa Društva invalidov Hrastnik, ki so jo sestavljali Boris Rižner, Blaž Dvornik, Jožica Centrih in Vika Bajda, in je zasedla četrto mesto na turnirju. Zmagala je moška ekipa Društva upokojencev Dol (moški), druga je bila ekipa Krajevne skupnosti Steklarna, tretja pa ženska ekipa Društva upokojencev Steklarna.

ZT

Prejšnji članek26 let neodvisnosti
Naslednji članekZaključek praznika sivke