Spleticna.si je največja slovenska spletna parfumerija, ki vas razveseljuje z bogato ponudbo vrhunskih ženskih in moških dišav ter pestre palete kozmetičnih izdelkov za vse člane družine po najboljših cenah.

Spleticna.si je svojo dišečo pot tlakovala s prodajo kvalitetnih dišav po izjemnih cenah. Z leti pa smo na spletne poličke dodali še ličila priznanih blagovnih znamk in izdelke za nego vseh članov družine. Z najboljšimi cenami na trgu smo se približali našim kupcem, s hitro dostavo pa pridobili njihovo zvestobo.

Spleticna.si je prava zakladnica priljubljenih dišav, prestižnih ličil in negovalnih izdelkov. Najboljše cene, prijetna nakupovalna izkušnja in hitra dostava so naše kvalitete, ki jim zaupate že več kot 10 let.

Kdo smo?

Da so vaša naročila izpolnjena in želje uslišane, skrbi 11-članska ekipa, ki deluje v poslovnih prostorih v Kisovcu. Dejan Žgalin je prvi in edini moški v ekipi Spletične in predvsem njen najmočnejši člen. Kot lastnik ima niti poslovanja v svojih rokah, pri tem pa mu pomaga vse številčnejši ženski kolektiv, ki šteje že 10 članic.

Na naši brezplačni telefonski številki 01 777 41 53 smo vam vsak delovnik od 8.00 do 15.00 pripravljeni pomagati pri nakupu. Ponujamo vam 100 % originalne izdelke, presenečamo pa s številnimi akcijami, popusti in nagradnimi igrami. Za tiste, ki si darilo najrajši izberejo sami, ponujamo tudi darilne bone.

To pa še zdaleč ni vse!

Štirikrat na leto pripravljamo e-knjižice z bogato vsebino, strokovnimi lepotnimi nasveti in idejami za nego. Sodelujemo z najboljšimi slovenskimi vplivnicami iz lepotnega sveta, vse novosti pa delimo z vami tudi na družbenih omrežjih – našem Facebook, Instagram in TikTok profilu spleticna.si.

Poletje po meri Spletične

Zakaj bo letošnje poletje najlepše, si lahko preberete kar v naši najnovejši e-knjižici, ki jo na naslovnici krasi televizijska voditeljica Tara Zupančič. Naj vam namignemo, da njen najljubši parfum diši po poletnih sanjah!

 

 

Vabljeni torej na dišeče potovanje med strani naše e-knjižice, ki v ospredje postavlja dišavo My Way znamke Giorgio Armani, med drugim pa tudi razkriva, katere so letošnje naj poletne dišave, kako podaljšati njihovo obstojnost, zaščititi lase v vročih dneh in pripraviti kožo na sonce.

Ekipa spletne parfumerije spleticna.si vam želi dolgo, vroče in dišeče poletje!

PR objava


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekPrenos inkubatorja