sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Spet orožje

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja od petka do torke, 14. julija, do 6. ure zjutraj poleg rednih nalog  obravnavali še več manjših prometnih nesreč, zaplenili so orožje, se ukvarjali še s poškodovanjem tujih stvari in nasiljem v družini.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek, 13. julija, so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom neznanega voznika, ki se je pripetila na parkirišču v Zagorju ob Savi.

Policisti so obravnavali tudi sum kaznivega dejanja poškodovanja osebnega avtomobila, parkiranega na glavni avtobusni postaji v Zagorju ob Savi.

PP Trbovlje

Policisti so v petek zvečer zasegli orožje, oboroženo osebo čaka zaradi suma prekrška po Zakonu o orožju ustrezen prekrškovni postopek.

PP Hrastnik

Policisti so preko vikenda posredovali zaradi nasilja v družini. Zaenkrat še zbirajo obvestila glede suma storitve kaznivega dejanja.

V petek so policisti obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. O zadevi bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo.

V petek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom neznanega voznika, ki se je pripetila na parkirišču v Hrastniku.

Savus

Fotografija je simbolična.

Previous article
Next article

Isti avtor