torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Spet KK Zagorje

Košarkarsko društvo Zagorska dolina je bilo ustanovljeno 27. avgusta 2009 z namenom, da skrbi za razvoj košarke v Zagorju in nadaljuje delo svojega predhodnika. Košarkarskega kluba Zagorje, ki je zaradi težav prenehal delovati.
Glavni namen novega društva je bil, da se posveti delu z mladimi. Pri tem delu je bilo društvo uspešno, saj je v 6 letih in pol prišlo od ene ekipe pionirjev do štirih pionirskih ekip in članske ekipe, ki letos prvič tekmuje v članski kategoriji.

V začetku januarja so se iz KD Zagorska dolina preimenovali v KK Zagorje. »Tako imamo po krajši prekinitvi spet KK Zagorje, ki stoji na zdravih temeljih in se posveča delu z mladimi. Ob tem bi se radi zahvalili vsem, ki so nam v tem času stali ob strani in nam pomagali, da smo lahko ustvarili dobre temelje za razvoj in delovanje kluba,« pravi ob preimenovanju Pavel Kotar, ki je v imenu UO kluba obvestil javnost o spremembah.

V klubu, ki bo spet nosil ime Zagorja imajo tiso, kar je najpomembnejše – igralce. Pripravljeni so stopati tudi naprej – korak za korakom. »Zato pa rabimo dodatno podporo in sodelovanje vseh, ki imajo radi košarko, da skupaj naredimo novo zgodbo o zagorski košarki. Posameznik težko, skupaj pa smo lahko uspešni,« je še dodal Kotar.

ZT

Isti avtor