Hrastnik
V soboto, 6. maja, ob 12.55 uri so policisti obravnavali prometno nesrečo na lokalni cesti, kjer je pri oplaženju vozil nastala manjša materialna škoda. Popoldne so se zaradi igranja otrok sprli sosedi, o čemer so obvestili tudi policiste.

Trbovlje

V petek, 5. maja, so policisti ukrepali zoper voznico osebnega avtomobila, ki je pri kontroli v rednem cestnem prometu odklonila odrejen strokovni pregled zaradi ugotavljanja vplivov mamil v času vožnje. V soboto sta neznanca na dveh parkiriščih trčila v parkirani vozili in o tem nista obvestila oškodovancev. V nedeljo pa so policisti pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, pri katerem je opravljen preizkus alkoholiziranosti znašal 1.24 mg/L. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Zagorje

Policisti zbirajo obvestila o kršitelju, ki naj bi v nedeljo pred stanovanjsko hišo udaril prijavitelja. V soboto so izdali plačilni nalog občanu, ki je bil nesramen do svojega soseda in je premetaval njegove klopi in lastnino ter s tem kršil javni red in mir. Posredovali so v še enem sporu med sosedoma, kjer je eden o njiju prijavil, da mu je sosed porezal ciprese. Policisti kršitve niso ugotovili. Bodo pa ustrezno ukrepali zoper občana, ki je se je nespodobno vedel do prodajalke. Nanjo je vpil in ji začel groziti, ker ni želela sprejeti njegovega poškodovanega bankovca.

Na lokalni cesti v Zagorju je voznik osebnega vozila utrpel manjšo materialno škodo, ker je pripeljal po cesti v trenutku, ko je nanjo padlo del materiala, ki ga je na tovorno vozilo nakladal bagerist. Policisti so dogodek evidentirali.

V ponedeljek, 8. maja, so oglobili občana, ki je močno vinjen uriniral na javnem kraju. Prijeli so osumljenca, ki naj bi kradel v trgovini in zabeležili prometno nezgodo, v kateri je oškodovancu pred vozilo skočila divjad ter mu povzročila škodo. Še vedno pa policisti zbirajo obvestila o vozniku, ki je z vozilom trčil v fasado zgradbe, jo poškodoval, in nato s kraja dogodka pobegnil.

ZT