nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Šole med počitnicami

V Osnovni šoli Toneta Okrogarja so med počitnicami začeli prenavljati malo šolsko telovadnico. Prostor bodo toplotno in hidro izolirali, odstranili lesene obloge in ladijski pod ter prenovili instalacije. Naložba je ocenjena na 21.000 evrov. Na objektu šole Ivana Skvarče bodo izvedli drugo fazo zamenjave oken na jugovzhodnem delu. Potrebnih 29.000 evrov za obnovo je Občina zagotovila v svojem proračunu.
Kot običajno bodo v času šolskih počitnic izvedli več manjših vzdrževalnih del tudi na drugih šolah. V podružnični šoli v Podkumu bodo prepleskali hodnik in zaradi večjega števila učencev dokupili garderobne omarice. Prostore bodo prepleskali tudi na POŠ Čemšenik, ker se šolski del zaradi organizacije vrtca seli v višje nadstropje. Uredili in popravili bodo stopnišče ter zamenjali velika ogledala v baletni šoli, v prostorih Glasbene šole Zagorje pa izolirali in zaščitili stekleno kupolo na stopnišču, s čimer  se bodo  izognili hudi vročini v poletnih mesecih in izgubi toplotne energije v zimskih.

Na šoli dr. Slavka Gruma bodo prepleskali telovadnico in eno učilnico ter v eni od učilnic prenovili talne obloge. Belili in opravili manjša investicijsko vzdrževalna dela bodo tudi na šoli Ivana Kavčiča in na Podružnični šoli Mlinše.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor