Po tekmi ob koncu tedna mladi zasavski skakalci niso imeli veliko časa za počitek. Že v torek, 26. septembra, so se v Kisovcu udeležili tekmovanja za regijski pokal štajersko-koroške regije za najmlajše.

Na domačem terenu so se najbolje odrezala dekleta. Pri deklicah do 13 let je zmagala Katarina Pirnovar, pri cicibankah do 9 let pa je bila najboljša Ula Vodlan.

Odlično so skakali tudi ostali tekmovalci. Pri cicibanih do 9 let je 2. mesto osvojil Tej Logar, 3. mesto Anže Bantan, 5. mesto Matija Guna, 8. mesto Jaka Lednik, 9. mesto Tilen Bizjak, 10. mesto Nik Lukmar, 12. mesto Mihael Ostrožnik, 13. mesto Klemen Bizjak in 14. mesto Žak Pečnik. Pri dečkih do 10 let je 2. mesto osvojil Damjan Zupanec, 4. mesto Lovro Percl Seručnik, 9. mesto Lovrenc Pirnovar, 11. mesto Gal Izgoršek. Pri dečkih do 11 let je osvojil 10. mesto Anej Molnar, 11. mesto Rok Hauptaman. Pri deklicah do 11 let je na 5. mesto skočila Maša Šutar, na 6. mesto Neža Žlof, na 7. mesto Klara Jerman. V kategoriji deklic do 13 let je skakala tudi Tinkara Mlekuž in se uvrstila na 7. mesto.

JK

Prejšnji članekZagorje se je razgibavalo
Naslednji članekZlata Eti in Aereform