Člani skakalne sekcije Kisovec Smučarskega kluba Zagorje so se junija pomerili že na dveh tekmovanjih. V petek in soboto, 2. in 3. junija, so se na 46. mednarodnem tednu skokov pomerili skakalci v vseh kategorijah od cicibanov do članov. V nedeljo, 11. junija, pa so dečki in deklice tekmovali za pokal Cockta na skakalnici HS 66 v Žireh.
V Žireh se je najbolje odrezala Lara Logar, ki je pri deklicah do 15 let osvojila 2. mesto, Miha Lipovšek Ročnik je bil pri dečkih D-15 (na skakalnici HS 55) tretji, mesto za njim je osvojil Taras Tratnik, deseti je bil Matija Prosenc. Pri dečkih D-14 je bil Lovro Peitl sedmi.

Lepe rezultate so skakalci dosegli tudi v Mostecu. Tudi tokrat je bila najboljša Lara Logar. Zmagala je med deklicami do 15 let. Med dečki D-12 let je bil Anej Razpotnik tretji. dečki D-10 let je 4. mesto osvojil Lovro Percl Peručnik,  17. mesto Gal Izgoršek in  22. mesto Lovrenc Pirnovar. Dominik Zupanec je bil pri dečkih D-13 trinajsti, Lovro Peitl pa pri dečkih D-14 četrti. Pri dečkih D-15 je bil Taras Tratnik drugi, 3. mesto je osvojil Miha Lipovšek Ročnik, 6. mesto pa Matija Prosenc. Pri deklicah do 11 let je bila Maša Šuter deveta, pri deklicah do 13 let je bila deveta tudi Katarina Pirnovar. Pri mladincih do 18 let je 11. mesto osvojil Tomi Jovan,  21. mesto David Zupanec,  29. mesto Matej Vozelj. V mešanih parih sta bila Miran Zupančič in Nika Križnar druga.

JK

Prejšnji članekV Mediji mulj, ukradli avto
Naslednji članekPredstavili kompetenčni center