sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Skakalci blestijo

V organizaciji Smučarske zveze Slovenije in SSK Ljubno BTC je bila 20. novembra na Ljubnem slavnostna razglasitev in podelitev priznanj najboljšim klubom in skakalcem za poletno sezono 2015. Letos so se odlično odrezali skakalci SK Zagorje, sekcije za skoke. Klub se je v absolutni razvrstitvi klubov v skokih in nordijski kombinaciji z doseženim 3. mestom postavil ob bok obema najboljšima kluboma v državi SK Triglavu iz Kranja in SSK Iliriji iz Ljubljane. K uspehu so prispevale odlične uvrstitve mladih skakalcev in neutrudno delo obeh trenerjev Braneta Baša pri mlajših selekcijah in alfa in omege ostalih selekcij Zvoneta Pograjca.
Na svečanosti na Ljubnem so odličja v pokalu Cockta v posameznih kategorijah dobili: med dečki 13 let je zmagal Miha Ročnik Lipovšek, drugi je bil Taras Tratnik, med dečki 12 let je bil drugi Lovro Peitl, med dečki 10 let je zmagal Anej Razpotnik, med članicami je Katja Požun osvojila tretje mesto, tretja je bila tudi Lara Logar med deklicami do 13 let.

Regijski zmagovalci pokala Cockta v štajersko koroški regiji so osvojili: med dečki 13 let so si prvo mesto delili trije skakalci SK Zagorje Matija Prosenc, Miha Ročnik Lipovšek in Taras Tratnik. Med dečki 12 let je zmagal Lovro Peitl, me leto mlajšimi Dominik Zupanec, med desetletniki pa Anej Razpotnik.. Med cicibani je bil Damjan Zupanec drugi, med deklicami do 13 let Lara Logar tretja, med enajstletnicami pa Katarina Pirnovar druga.

Državni prvaki so v svojih kategorijah postali Lovro Peitl, Miha Ročnik Lipovšek, ekipa v sestavi Lovro Peitl, Miha Ročnik Lipovšek, Matija Prosenc in Taras Tratnik ter ekipa MIX člani v sestavi Katja Požun, Ernest Prišlič, Andraž Pograjc in Miran Zupančič.

Tekmovalci in trenerja so se po uspešno končani poletni sezoni iz skakalnic preselili v telovadnico, kjer se bodo do zapadlega snega pripravljali na zimsko sezono.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor