sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Šest prometnih

PP Hrastnik

25. januarja so bili policisti ob 21. uri obveščeni o glasni glasbi, ki se je razlegala iz stanovanja. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

26. januarja so ob 19.30 uri obravnavali prometno nesrečo s pobegom, pri čemer je prišlo do oplazenja z vzvratnimi ogledali. Na vozilu je nastalo za okoli 50 evrov materialne škode.

PP Trbovlje

V petek, 25. januarja, se je dopoldan v Trbovljah pripetila prometna nesreča. V nesreči je nastala le materialna škoda, policisti pa so povzročiteljico, 37-letno voznico osebnega avtomobila, oglobili.

Popoldan je v Zagorju 32-letna voznica izsilila prednost vozniku osebnega avtomobila. Pri tem je nastala materialna škoda, voznico pa so policisti oglobili.

Zvečer je  v Trbovljah 65-letni voznik pri premiku vozila na parkirišču trčil   v  parkirano  vozilo.  Nastala  je  materialna  škoda, povzročitelja so oglobili.

V soboto je varnostnik v trgovini v Trbovljah obvestil policijo, da 40-letnik in 36-letnik poskušata okrasti trgovino. Na kraju so storilca prijeli in jima zasegli več prehranskih izdelkov, ki sta jih prej ukradla iz trgovine v Zagorju. Nakradeno so jima zasegli, zoper njiju pa bodo podali ovadbo na pristojno tožilstvo.

PP Zagorje

Policisti so prejeli obvestilo o prometni nesreči I. kategorije (prometna nesreča z zgolj materialno škodo). Obravnavo so zaradi krajevne pristojnosti prevzeli policisti s PP Trbovlje.

Patrulja je prejela še eno obvestilo o prometni nesreči I. kategorije. Policista sta skladno z zakonom odstopila od zbiranja dokazov. Še prej sta ugotovila, da voznika iz vozili izpolnjujejo pogoje za udeležbo v prometu.

Patrulja je imela v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil osebno vozilo kategorije, za katero ni imel dovoljenja. Vozilo so zasegli.

Policisti so bili obveščeni o zapuščenem vozilu oz. o vozilu, ki ni bilo pravilno parkirano.

Policisti so prejeli obvestilo o razbitem steklu na objektu. Na kraju policisti niso našli elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Patrulja je bila obveščena o neosvetljenem pešcu. Na kraju so pešca izsledili.

Patrulja je preverila območje, kjer naj bi po obvestilu občana divjali vozniki. Kršitev niso zaznali.

Policisti so izsledili pogrešano osebo. O tem so obvestili pristojno policijsko postajo.

Policisti so dvakrat posredovali v Hrastniku, kjer so neznanci metali snežne kepe v vrata in okna stanovanja.

Patrulja je obravnavala kaznivo dejanje goljufije.

Savus

Isti avtor