sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Še je čas za jamatlon

Perkmandeljc že komaj čaka, da ga bodo v jami obiskali jamatlonci. Doslej se je za udeležbo na jamatlonu odločilo 120 pogumnih jamatlonk in jamatloncev. Tudi vi si zagotovite svoje mesto na najbolj osvežilnem žuru letošnjega poletja.

120 je že prijavljenih

Doslej se je za poletni jamatlon prijavilo 33 ekip s 120 udeleženci. Danes sta se prijavili dve ekipi iz podjetja Smart, ki sta si nadeli tudi to ime. V eni so trije fantje, v drugi tri dekleta. Tudi sicer je med prijavljenimi več deklet kot fantov. Razmerje je 70 : 50. Hura za punce.

Častni pokrovitelj prireditve bo minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. Perkmandeljc se veseli srečanja z ministrom, upamo, da se tudi minister srečanja s Perkmandeljcem. Vsekakor je obljubil, da se bo družil z udeleženci, pokazal pa bo tudi svoje športno znanje v metu bataškornja rikverc v kuolm kišto. Pa da vidimo, kakšnega ministra za šport imamo …

Prijavljene ekipe

Doslej so se na poletni jamatlon 17. junija prijavile ekipe: Trije mandeljci pa dve fafle, Divja, Drnovšek, Vranska kerlca, Fuzetli, Gastropoda Cavus Turbo, Mnda privatnik, doktorca, keramičar, gospod, UPN 1 in UPN 2, Skor susedi, Vesele huntarce, Jamski trdoživci, Iz jame na dva pira, Jamsk mučeradi, Povheci, Lučke frajle, Mušketirji, Pod pritiskom, Trapi knapi, Cikcak, Hujavi ortaci. Podzemnih pet piškotov, Dečle izpod Rad’he, Trije podzemni piškotki, Trije podzemni škratki, Knapovska loleka, Dovški loleki, Cool mame in te making, Gasilke PGD Kamniška Bistrica, Srečno, Mišunga, Kukci, Smart 1 in 2.

Od kod prihajajo jamatlonci

Prijavljene jamatlonke in jamatlonci prihajajo iz različnih koncev naše Slovenije. Na prijavnicah so zapisani naslednji kraji: Bistričica, Bovec, Brestanica, Čeče, Dol pri Hrastniku, Dol pri Ljubljani, Godič, Grosuplje, Hrastnik, Kamnik, Koper, Kranj, Laško, Laze v Tuhinju, Litija,  Ljubljana, Luče, Lukovica, Maribor, Medvode, Mokronog, Polzela, Preddvor, Rečica ob Savinji, Senovo, Strahovica, Škofja Loka, Trbovlje, Velenje, Velike Lašče, Vransko in Zagorje ob Savi, Županje Njive.

Pridružite se jim!

Prijavnica za vas je pripravljena.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor