sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

S sadjem nad hišo

V Trbovljah so morali včeraj, 29. junija okrog 9.30 ure ukrepati policisti, ker se je občan na javnem kraju nedostojno obnašal.
Okrog 14.30 ure se je v Bevškem zgodila prometna nesreča. Voznica je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčila v betonsko ograjo, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na bok. V nesreči se je lažje telesno poškodovala, izdali pa ji bodo tudi plačilni nalog. Tega so policisti izdali tudi kršitelju, ki je ob 17.30 uri v Trbovljah kršil javni red in mir. Sprl se je s soobčanom, ki sta se med seboj žalila.

Vandalizma pa so obtoženi trije mladoletniki in ena polnoletna oseba, ki so okrog polnoči metali sadje v hišo. Po prihodu policistov so se razbežali, a so jih policisti izsledili.

V Hrastniku so policisti obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.

Obravnavali so tudi tatvino kontaktnega ključa osebnega avtomobila. S tem dejanjem je naznani storilec lastnika oškodoval za približno 350 evrov.

ZT

Isti avtor