Trbovlje
Za Silvestrovo si je nekdo zaželel novih čevljev in jih odnesel kar izpred vrat stanovanja.

Leto 2017 se je v Trbovljah začelo glasno. 1. januarja pozno ponoči so policisti namreč izrekli obvestilo lastnici stanovanja, iz katerega se je razlegala preglasna glasba. Popoldan pa so obravnavali vlom v osebni avtomobil in krajo avtoradia.

2. januarja so trboveljski policisti malo pred 13. uro prejeli obvestilo, da nekdo krši prepoved približevanja. Kršitelju so po hitrem postopku izdali odločbo. Ob približno istem času so na vozilo, s katerim je voznik zaparkiral drugo vozilo, izdali Obvestilo o kršitvi.

Zagorje

V Zagorju je 30. decembra neznani storilec poškodoval tujo lastnino. Ko bo identiteta storilca znana, bodo policisti zoper njega podali kazensko ovadbo. Opravka so imeli tudi z občanom, pri katerem so našli neznano posušeno snov zeleno rjave barve – sumijo, da gre za prepovedano drogo. Če bo to pokazala tudi analiza, zoper kršitelja sledi ukrep. Na zagorskem parkirišču se je zgodila prometna nesreča. Povzročitelj, ki zaenkrat še ni znan, je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu dal svoje osebne podatke.

Zagorski policisti so na zadnji dan starega leta obravnavali kršitev javnega reda in miru v naselju. Kršitelja so izsledili in mu izrekli globo. Globo so izrekli tudi razgrajaču na parkirišču.

Delo so imeli tudi 1. januarja. Občan se na javnem kraju ni umiril, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje.

Hrastnik

Že 1. januarja je bil v Hrastniku na delu nepridiprav, ki je vlomil v novogradnjo ter iz nje odnesel orodje in platišča za osebni avto. S tem je lastnika oškodoval za okrog 2500 evrov.

ZT

Prejšnji članekLahko se prelomi
Naslednji članekZasavje ob zaključku leta kulturno obarvano