torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Rotarijci dorekli načrte

V Rimskih Termah se je v petek, 14. oktobra, s skupnim sestankom članov Rotary klubov Brčko, Zrenjanin, Ulcinj in Zagorje Kum pričelo druženje pobratenih klubov.
Na sestanku so klubi opravili analizo aktivnosti, ki so jih izvedli v letu 2016 – srečanje v Ulcinju v aprilu, srečanje v Zrenjaninu v juniju in počitnice za mlade v Taboru Mojca v Dolenjskih Toplicah julija. V prihodnjem letu bodo v Ulcinju organizirali Konferenco o razmerah v regiji, v Zrenjaninu bo konferenca na temo »Piješ vodo?«, v Zagorju ob Savi pa bo julija že šestič zapored stekel projekt Tabor Mojca. Zaključek sestanka, na katerem je bilo prisotnih 40 članov in njihovih spremljevalcev, je bil: »Druženje rotarijcev iz štirih držav in večletno sodelovanje naj bo vzor politikom. Sodelovanje z načrtovanim, korektnim in prijateljskim pristopom, ki upošteva štiri rotarijska načela, je uspešno in v zadovoljstvo vseh.«

Prijateljstvo in medsebojno razumevanje so Rotarijci potrdili s sobotnim izletom na obalo s kratkim ogledom Solin, Portoroža in Postojnske jame.

ZT                         

Isti avtor