ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Risi, vredni 5400 evrov

Zagorje
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Ugotovili so, da je občan požagal krošnje dreves in jih poškodoval s tem uničil zunanji izgled. Policisti še zbirajo obvestila, zoper storilca pa bo podana ovadba na tožilstvo.

Na Policijsko postajo Zagorje  se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino prenosnega telefonskega aparata. Tat jo je oškodoval za 600 evrov. Policisti so ugotovili, da gre za kaznivo dejanje zatajitve, zato bo zoper storilca podana ovadba na tožilstvo.

Trbovlje

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči na parkiriščih v Trbovljah, kjer sta neznana  voznika  trčila v parkirana vozila in s kraja odpeljala ne da bi o tem obvestila oškodovanca oz. policijo.

Na  parkirišču  v  Trbovljah  je neznani storilec z neznanim predmetom naredil več risov po laku parkiranega osebnega  avtomobila vozil in s tem lastnika oškodoval za 5.400 evrov.

Opozorilo

Policisti vse udeležence v prometu opozarjajo, da se dan krajša, najšibkejši udeleženci v prometu (pešci in kolesarji) pa so na cestah tudi že v zgodnjih jutranjih urah in pozno popoldne, ko je vidljivost zmanjšana. Pogosta je tudi megla, zato velja dodatna previdnost in strpnost v prometu. Pešci in kolesarji pa naj nujno uporabljajo dodatna odsevna telesa za označitev.

ZT

Isti avtor