Trbovlje
V sredo, 28. decembra, so trboveljski policisti ponoči obravnavali kaznivo dejanje tatvine registrske tablice. Malo pred 14. uro so prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Povzročitelja še iščejo. Okoli 18. ure so izvedeli, da je neznani storilec poškodoval vrata vhoda k bankomatu. Tudi tu identiteta storilca še ni znana.

V četrtek, 29. decembra, so policisti dopoldne obravnavali kršitev ukrepa o prepovedi približevanja osebi. Okrog poldneva so morali posredovati zaradi spora ter kršitve javnega reda in miru med Trboveljčanom in Trboveljčanko. Kršitelju so izdali plačilni nalog. Javni red in mir je zvečer kršila tudi vinjena oseba, ki se kljub ukazom policistov ni pomirila. V skladu z zakonom so policisti osebo pridržali in ji bodo izdali plačilni nalog.

Zagorje

V Zagorju so 28. decembra policisti prejeli obvestilo o poškodbi tuje stvari. Z zbiranjem obvestil bodo nadaljevali, ko bo odgovorna oseba podala predlog za pregon. Na delu je bil domnevno tudi tat, a oškodovani je odstopil od pregona. Obravnavali so sum neupravičenega slikovnega snemanja, posredovati pa so morali tudi v zasebnem prostoru, kjer je prišlo do spora med partnerjema. Policisti niso ugotovili kršitve zakona, bodo pa o ugotovitvah obvestili pristojni CSD.

V enem izmed zaselkov pri Zagorju ob Savi so v četrtek, 29. decembra, policisti obravnavali spor v družini, kjer je prišlo tudi do fizičnega obračunavanja. Kršitelju so izdali plačilni nalog, o dogodku pa bodo obvestili pristojni CSD.

Hrastnik

V četrtek, 29. decembra, so zagorski policisti posredovali v Hrastniku, kjer se je zgodila prometna nesreča s pobegom. V nesreči je nastalo za okrog 500 evrov škode. Storilec še ni znan. Hrastniški policisti pa so obravnavali prometno nesrečo na regionalni cesti med Orehovico in Trojanami. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila. Voznik je zapeljal s ceste in trčil v betonski zid. Pri tem se je lahko poškodoval, policisti pa so mu izdali plačilni nalog.

ZT

Prejšnji članekOvnik evropski prvak, Zagorje najprijaznejše
Naslednji članekMegavaten Marjan Dolinšek