HrastnikVčeraj ob sedmi uri so policisti prejeli obvestilo o vlomu. Ugotovili so, da je neznani storilec vlomil v lopo, iz nje pa ni ničesar ukradel. Zaradi vloma je nastalo za okoli 50 evrov škode.

Zagorje
Policisti so obravnavali tatvino v zagorski trgovini, kjer je neznani storilec zjutraj ukradel črno moško denarnico in s tem podjetje oškodoval za okoli 10 evrov. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper storilca podali kazensko ovadbo. Prejeli so tudi obvestilo, da na glavni cesti v bližini mostu čez reko Savo po vozišču hodi večji pes in ogroža promet. Psa, ki se ni pustil ujeti, je patrulja spremljala in umirjala promet do prihoda predstavnika Kinološkega društva Zagorje. Če najdejo lastnika, bodo zoper njega ustrezno ukrepali. Obravnavali so delovno nezgodo, do katere je prišlo pri zlaganju lesenih plošč, ki so se prevrnile na delavca. Ta je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Z ogledom kraja dejanja in do sedaj zbranimi obvestili so tujo krivdo izključili. O zadevi bodo obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Trbovljah. V Hrastniku so zagorski policisti obravnavali veliko tatvino. Neznani storilec je vlomil skozi pritlično okno stanovanjske hiše in odnesel prehrambene izdelke v vrednosti 200 evrov. Policisti so pri kontroli terena na poslovnem objektu našli razbito okno. Z ugotovitvijo so seznanili odgovorno osebo, ki ni želela podati predloga za pregon, čeprav je znano, kdo je storilec. Občanka je našla moško ročno uro znamke Ferucci. Lastnik jo lahko dobi na Policijski postaji Zagorje.

Trbovlje
Popoldan so policisti na parkirišču obravnavali prometno nesrečo, v kateri je povzročitelj po trčenju odpeljal s kraja. Okrog 17. ure so prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru na avtobusu. Zoper kršitelja sledi hitri postopek. Posredovali so tudi na javnem kraju, kjer se je občan nedostojno vedel. Izrekli so mu globo. Ob pol sedmih zvečer so policisti posredovali pri kršitvi prepovedi približevanja osebi, izrečeni v skladu z Zakonom o preprečevanju nasilja v družini. Malo pred polnočjo je občan v zdravstveni ustanovi kršil javni red in mir. Policisti so ugotovili, da je pod vplivom alkohola. Ker se ni hotel pomiriti, so ga do streznitve pridržali in ga oglobili.

ZT

Prejšnji članekRudar slavil v gosteh
Naslednji članekDraga Jelena Sergejeva