Na drugem delu evropskega prvenstva v disciplinah point-fighting, kick-light in full-contact, ki je med 19. in 27. novembrom potekal v grškem Loutrakiju, si je slovenska reprezentanca priborila pet kolajn. V konkurenci 500 tekmovalcev iz 33 držav sta slovenske barve zastopala tudi člana Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, Melinda Ramadani in Miha Drnovšek.
Drnovšek je nastopil v point-fightingu med člani do 63 kilogramov. Po tesni borbi v osmini finala je moral dvoboj v drugem krogu prekiniti zaradi zdravniške odločitve, saj je bila poškodba očesa, ki jo je staknil, prenevarna za nadaljevanje dvoboja.

Ramadanijeva je nastopila v disciplini kick-light in suvereno premagovala svoje nasprotnice. Boj za evropsko krono ji je v polfinalu preprečila reprezentantka Madžarske, ki je imela v vseh treh krogih majhno prednost in na koncu zmagala. Ramadanijeva je osvojila končno tretje mesto in poskrbela za novo odličje zagorskega Pon Do Kwana na najvišjih tekmovanjih. To je njena prva medalja na evropskem prvenstvu in nasploh prva medalja v disciplini kick-light za zagorski klub.

ZT