nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

PVSP ponovno

Regionalna razvojna agencija Zasavje je pred dnevi ponovno objavila poziv za vključitev v program PVSP oziroma Podjetno v svet podjetništva, tokrat za leto 2019.

Program Podjetno v svet podjetništva spada v okvir programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju med letoma 2013 in 2020. Namen programa je, da pomagajo brezposelnim osebam razvijati lastne poslovne ideje in jih usposabljati, da bodo lahko odprle in uspešno vodile svoje podjetje.

Udeleženci programa morajo imeti stalno prebivališče v eni od omenjenih občin, poravnane morajo imeti vse obveznosti do države in biti vpisani v evidenco brezposelni pri Zavodu RS za zaposlovanje.

Rok za oddajo vlog za prvo skupino je 10. december. V letu 2019 se bosta v program predvidoma vključili dve skupini po 10 udeležencev, prva bo z delom začela že januarja. Udeleženci PVSP bodo na RRA zaposleni za štiri mesece. Prejemali bodo minimalno plačo in vsa nadomestila, ki jim bodo kot delavcem pripadali.

ZT

Isti avtor