torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

PVD Sever Zasavje

V Stekleni dvorani Kulturnega centra Delavski dom Zagorje ob Savi je bil 3. marca letni volilni zbor članov Policijskega veteranskega društva Sever Zasavje, na katerem so sprejemali poročila za leto 2022, program dela in finančni načrt dela za leto 2023, podelili priznanja Zveze policijskih veteranskih društev Sever in priznanja društva.

Opravili so razrešitev in volitve za nove funkcionarje in člane organov društva. V kulturnem delu programa je nastopil kvintet Policijskega orkestra iz Ljubljane.

Zbora članov društva se je udeležilo 75 članov društva, poleg njih pa še 11 vabljenih gostov, med njimi župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, podžupanja Občine Hrastnik Katjuša Laznik, generalni sekretar Zveze policijskih veteranskih društev Sever, Anton Pozvek, predstavniki zasavskih policijskih postaj ter predstavniki veteranskih in domoljubnih organizacij iz Zasavja.

Predsednik PVD Sever Zasavje Alojzij Klančišar je predstavil poročilo o delu društva v letu 2022 z obsežnimi aktivnostmi članov društva v pokoronskemu obdobju. Dosedanjim članom vodstva društva se je zahvalil za uspešno opravljeno delo. Udeleženci so sprejeli poročila o delu organov društva, prav tako program dela in finančni načrt za leto 2023.

Na zboru članov so izvolili novo vodstvo s člani izvršnega odbora in organov društva. Ponovno so bili izvoljeni predsednik, podpredsednik in sekretarka društva, v Zagorju bo nov podpredsednik odbora Sony Globokar, v Trbovljah predsednik odbora Nermin Isić, v Hrastniku pa predsednik odbora Alojz Vrbnjak. Gostje so pozdravili udeležence zbora članov, se zahvalili za uspešno sodelovanje ter zaželeli uspešno delo društva v prihodnje.

Generalni sekretar ZPVDS in predsednik društva sta podelila priznanja bronasti znak osamosvojitve, bronasti znak ZS ter srebrni znak osamosvojitve, predsednik društva pa značke za 10 let članom, ki v društvu delovali 10 let. 

Bojan Skočir

Foto: PVD Sever Zasavje


Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor