Ples in zabava
Že danes, v petek ob 22. uri bo v litijski športni dvorani tako imenovani Pust party. Maske bodo lahko migale ob zvokih različnih didžejev, organizator pa obljublja tudi bogate nagrade. V soboto se bo otroški pustni živ žav pričel odvijati ob desetih dopoldne, in sicer prav tako v športni dvorani. Male maškare bodo ob glasbi zaplesale in si ogledale predstavo Mala čarovnica Lili v cirkusu.

Naj krof

Turistično društvo Litija bo v soboto pripravilo tudi pravi boj za gospodinje, ki se bodo preizkusile v peki krofov. Svoje pustne krofe (z luknjami ali brez njih) bodo lahko prinesle v prostore društva med osmo in deseto dopoldne. Društvo jih bo ob 11. uri postavilo na ogled do 12.30 in izbralo najboljše. Brez dvoma bodo teknili tudi tisti, ki prestižne lovorike ne bodo prejeli.

Pustna povorka

V soboto ob 15. uri se bo pred trgovskim centrom na Ježi pričel pustni karneval. Povorka bo krenila po Rozmanovem trgu, v staro mestno jedro do ploščadi pred športno dvorano. V dvorani bo nato podelitev nagrad najboljšim našemljenim skupinam in seveda ples v maskah.

ZT

Prejšnji članekDr. Vesna Godina: »Kmalu bomo Romunija.«
Naslednji članekBeerova bera