Zagorje ob Savi
Policisti so v torek obravnavali prometno nesrečo na glavni cesti Zagorje – Trbovlje. Nesreča se je zgodila, ko se je voznik drugemu, ki je pripeljal naproti po sredini ceste, umikal desno, pri tem pa trčil v brežino in poškodoval prednji desni del avta. Neznani voznik je s kraja odpeljal. Policisti o zadevi še zbirajo obvestila.

Policisti so občanu zasegli neznano posušeno rastlino, za katero so sumili, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi, bo zoper kršitelja izveden ukrep.

Trbovlje

Trboveljski policisti so 31. januarja ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je uporabljal nehomologirane naprave na vozilu; odvzeli so mu registrski tablici in izrekli globo.

Hrastnik

Okrog 19.20 ure so policisti obravnavali prometno nesrečo v Ojstrem. Ugotovili so, da je 28-letni voznik osebnega vozila domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v 41-letnega voznika osebnega vozila. 28-letnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje, ker se je laže telesno poškodoval. Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče, obema voznikoma pa plačilni nalog zaradi neupoštevanja prometne signalizacije.

ZT

Prejšnji članekRenee Vozelj: Ko nastopi bolečina, nastopijo tudi spremembe
Naslednji članekDomač čaj in čemaževa potica