Trbovlje
V petek, 13. januarja, so trboveljski policisti zjutraj prejeli obvestilo, da je neznani storilec z gradbišča odnesel več predmetov. Ob pol desetih zvečer pa so Hrastničanu zasegli prepovedano drogo. Po opravljeni analizi so mu po hitrem postopku izdali odločbo.

V soboto so obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine tablet. Storilca bodo kazensko ovadili.

Zagorje

Na trojanskem klancu so v petek zagorski policisti urejali promet, saj je tam obstalo tovorno vozilo. Vozniku so zaradi neupoštevanja postavljene prometne signalizacije izrekli globo. Na območju Briš je zagorelo v dimniku, zaradi česar je na objektu nastalo za okrog 100 evrov škode. Policisti so opravili ogled kraja požara in bodo o dogodku obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo. Popoldan so prejeli obvestilo o veliki tatvini. Kraj dogodka so si ogledali, vse ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

V soboto se je na cesti med Izlakami in Kisovcem zgodila prometna nesreča, ki jo je z vožnjo po nasprotnem pasu povzročil neznani voznik. Policisti ga še iščejo.

V nedeljo, 15. januarja, pa so policisti zjutraj prejeli obvestilo, da ob cesti leži moški. Po prihodu na kraj so ugotovili, da je padel in si zlomil nogo. Policisti so obvestili Zdravstveni dom Zagorje ob Savi, kjer so poškodovano osebo oskrbeli. Popoldan je zagorelo v stanovanjski hiši. Gasilci so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj požar in naslednji dan opravili ogled.

Hrastnik

V Hrastniku so v nedeljo, 15. januarja, ob dveh zjutraj policisti prejeli obvestilo, da občan razgraja in posluša glasno gasbo. Izdali so mu plačilni nalog. Malo več kot uro kasneje pa so posredovali v prepiru in fizičnem obračunu med izvenzakonskima partnerja. Oba so oglobili.

ZT

Prejšnji članekZagorski skakalci spet na Cockti
Naslednji članekUroš Zupan ime tedna na Valu 202